RELATII CLIENTI
0744 635 983

Pardoseli Sportive

Parchet Sportiv - Boen

Boen a devenit unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de pardoseli sportive din lume, folosind lemn natural pentrul stratul de suprafata al parchetului.

DETALII

Boen Sport ofera si alternative pentru stratul de suprafata cum ar fi linoleumul, PVC-ul si cauciucul. Boen a jucat un rol de conducere in munca de cercetare si dezvoltare a noilor metode de realizare a pardoselilor sportive in ultimii 50 de ani, facand trecerea de la traditionalul parchet din lemn masiv la binecunoscutul sistem patentat Boflex. Pardoselile sportive de inalta calitate Boen se fabrica in Kristiansand, Norvegia si Mölln, Germania. Pe langa cota de piata ridicata pe care o are in Europa, Boen Sport castiga tot mai mult din pietele din Statele Unite, Orientul Indepartat, Orientul Mijlociu, Australia si Noua Zeelanda. Exista anumite cerinte pentru o pardoseala de sport legate de absorbtia socurilor, rezistenta, frictiune sau saritura mingii. Toate pardoselile Boen Sport indeplinesc aceste cerinte ale noului standard european EN14904. De asemenea, indeplinesc si cererintele standardului German DIN si a British Standard BS 7044.

CATALOG PRODUSE:

Gazon Artificial - Greenfields

Greenfields este unul dintre liderii mondiali ai producatorilor de gazon artificial, cu o traditie lunga in acest domeniu. Cu laborator de testare si inovare, reuseste sa produca gazon artificial dupa cele mai inalte standarde ale FIFA.

DETALII

Greenfields a primit titlul de PRODUCATOR PREFERAT FIFA si este producator agreat de FIFA cu 2 stele si membru al ESTO (The European Synthetic Turf Organisation ).
Greenfields este o organizatie angajata, cu o experienta indelungata in industria prelucratoare, constructii, instalatii si dezvoltarea de sisteme inovatoare de gazon sintetic. Cu un unic si complet in-house de laborator si parteneriate puternice exclusiviste Greenfields poate oferi sisteme complete de gazon sintetic pentru o varietate de sporturi, face Greenfields inovatoare si de neegalat in cadrul industriei sportului.
Prin instalatia interna si laboratorul de testare incearca sa dezvolte produse care se potrivesc cu cerintele stricte ale organismelor sportive. Standardele de siguranta continua sa fie in avangarda dezvoltarii produsului nostru, dar avem, de asemenea, grija sa se concentreze asupra performantei pe termen lung.

CATALOG PRODUSE
Fotbal:
CATALOG PRODUSE
Multisport:

Gazon Artificial - Juta

UTAgrass este unul din cei mai imprtanti producatori de gazon din Europa, membra a ESTO (European Syntetic Turf Organization), localizat in Cehia.

DETALII

Materialele de baza pentru fabricarea sunt polipropilena (PP), polietilena (PE) si poliamida (PA). Aceste materiale sunt folosite pentru a produce doua tipuri principale de fibre - fibrilate si monofilamentele. Aceste fibre sunt smocuri impreuna pentru a crea fire care alcatuiesc firele de iarba de gazon artificial.
JUTAgrass ® este fabricat folosind tehnologia de covor-smocuri. Fibrele monofilament fibrilate sunt cusute impreuna cu ajutorul unui aparat smocuri printr-o bucata de pânza suport primar in functie de parametrii necesari. Smocuri inserate sunt fixate printr-un strat, numit suport secundar, de latex sau poliuretan. Un proces de perforare ulterior creeaza o retea de gauri de scurgere prin suport. Aceste orificii de drenaj sunt, de obicei diametrul de 4 mm, de obicei distantate 8 - 15 cm unul de celalalt. Gazonul perforat este apoi rulat pe miezuri tubulare pentru transport si instalare.
Liniile de câmp sunt create in 2 moduri: fie prin smocuri-le in timpul constructiei cu ajutorul fibrelor colorate, sau prin taierea gazonului primar si lipirea in sectiunile de gazon colorate. Culori disponibile pentru liniile sunt de culoare rosie (teracota), albastru, galben si alb. Liniile sunt fabricate din acelasi material ca suprafata de joc.

CATALOG PRODUSE
Fotbal:
CATALOG PRODUSE
Multisport:

Covor PVC

Covoarele PVC pentru sport reprezinta alternativa la sistemul sportiv clasic de parchet.

DETALII

Acestea se remarca prin pretul scazut fata de sistemul clasic, costurile foarte mici de intretinere (aproape 0), durabilitatea in timp (pot avea garanti pana la 15-20 ani), durata mare de viata, montajul foarte facil, totus cu performante comparabile cu cele ale parchetului.

Acestea sunt diferentiate (in ceea ce priveste calitatea) in functie de tipurile de competitii pentru care sunt folosite si de grosimea acestora.

CERERE OFERTA / INFORMATII

Pardoseli Poliuretanice - CONICA-BASF

Pardoselile poliuretanice sportive sunt recunoscute a fi printre cele mai durabile in timp, sunt recunoscute pentru elasticitatea lor (functie de sistemul aplicat) cu costuri foarte mici de intretinere. Sistemele poliuretanice sportive pot fi aplicate atat la interior cat si la exterior functie de destinatia suprafetei cat si de sistemul ales.

DETALII

In domeniul pardoselilor speciale partenerul nostru de incredere este concernul CONICA-BASF. Avand in vedere acest lucru garantam calitatea materialelor cat si calitatea executiei. De semenea, avand in vedere, multitudinea de sisteme abordabile cat si complexitatea acestor sisteme, pentru prezentare si oferta va rugam sa ne contactati.

CERERE OFERTA / INFORMATII

Accesorii Sportive

Avand in vedere ca avem o colaborare stransa cu proucatorii de suprafete si accesorii sportive va putem oferi din stoc sau la comanda diferite tipuri de accesorii pentru diferite tipuri de sporturi:

DETALII
  • plase de protectie
  • plase de joc pentru diferite sporturi (plase pentru porti de fotbal, pentru tenis, volei, fileuri, etc.)
  • porti pentru diferite sporturi
  • scaune pentru tribune
  • accesorii pentru bascket (stalpi completi, sisteme pentru sali de sport, etc.)
  • tabele electronice
CERERE OFERTA / INFORMATII