RELATII CLIENTI
0744 635 983

Pardoseli Sanitare

Pentru fiecare tip de spatiu si trafic exista un tip de covor PVC sau rasna poliuretanica care este potrivit. Pentru cabinete medicale, centre de sanatate, spitale, etc. se folosesc materiale speciale (atat covor PVC, tapet PVC cat si rasina) , cu caracteristici speciale, cum ar fi: antibacteriene, antistatice, cu descarcare in camp electrostatic, etc.

In cataloagele de mai jos veti gasi tipurile de materiale potrivite pentru aceste destinatii. In cazul in care spatiile Dvs. necesita astfel de materiale va rugam sa na contactati pentru consultanta si pentru a gasi impreuna varianta optima.

Rasina poliuretanica

Rasina poliuretanica este un sistem de pardoseala high class, care inlocuieste cu succes pardoselile reci la preturi comparabile cu acestea, iar in cazul destinatiilor ale caror pardoseli trebuie sa indeplineasca cerinte speciale (spitale, centre de sanatate, cabinete medicale, etc.) inlocuieste in mod profesional covorul PVC.

DETALII

Aceasta este un sistem alcatuit din 3 straturi de materile diferite, cu un finisaj mat. Sistemul poate primi o elasticitate care poate varia intre 5% si 50% si, de asemenea, are caracteristici speciale: antibacterian, antistatic, cu descarcare in camp electrostatic, in functie de dorintele Dvs. si, de asemenea se poate aplica intr-o varietate de culori.

In cazul in care se doreste, pentru destinatiile speciale enumerate mai sus, se poate aplica si pe pereti.

Avantajele acestui sistem le reprezinta:

 • durabilitatea – rezista la trafic intens, la uzura, la impact, la compresiune, la radiatii UV, fara a-si modifica aspectul
 • intretinere – intretinerea este foarte facila
 • durata de viata – acest sistem are o durata de viata foarte lunga (20-30 de ani)
 • elsticitate – poate varia intre 5% 50%
 • desing – exista o paleta larga de culori, iar efectul dat este unul deosebit

Dorim sa facem mentiunea ca materialele ce compun acest sistem sunt de productie BASF, fapt ce confera plus de calitate.

VEZI CATALOG MASTERTOP 1325 AB (Antibacterian)
CERERE OFERTA / INFORMATII

Covor PVC - Gamrat

Aducem inaintea clientilor nostri o oferta speciala de covoare PVC concepute pentru a fi utilizate in atat in spatii fara cerinte speciale, cum ar fi: cladiri administrative si de birou, scoli, gradinite, precum si in spatii comerciale si industriale, cat si in spatii care au cerinte speciale, cum ar fi: cabinete medicale, spitale, centre de sanatate, etc.

DETALII

intr-o gama larga de produse sunt covoarele PVC cu utilizare generala (in spatii rezidentiale sau comerciale cu trafic), precum si covoare pentru camere cu cerinte speciale, conductor static care este acoperit de gama Elektra 43, covoare PVC statice disipative - Norma 43 si Centra Special 43 Plus, Suport anatomic pentru pardoseala - Rondo 42 si un covor PVC pentru sport - Sport Gamrat 3,2.

Covoarele PVC Gamrat au proprietati de functionale foarte bune. Ele se disting durabilitate ridicata si rezistenta mare la uzura si indoire (garantie de pana la 15 ani pentru anumite tipuri de materiale), rezistenta la murdarie si usor de intretinut.

Covoarele PVC sunt oferite in paleta larga de modele si culori ce permite alegerea tipului de covor PVC corespunzator pentru orice interior. Montajul acestui tip de material flexibil este foarte usor. Acesta se sudeaza la cald cu cordon de sudura de aceeasi culoare care confera continuitate si mentine etanseitatea si durabilitatea pardoselii.

Propunem clientilor nostri atat covoare PVC omogene, cu o varietate bogata de culori, precum si eterogene - cu modele unice, adaptate pentru fiecare tip de camera.

Covoarele PVC Gamrat se impart astfel:

 • acoperiri omogene (de grup Special)
 • eterogena, cu un strat de uzura transparent (grup Rekord)
 • eterogena, cu un strat de uzura netransparent (grupul Rondo)
CATALOG PRODUSE:

Covor PVC - Grabo

Graboplast este un producator cu experianta in domeniul productiei de covoare PVC de 40 de ani, atat in privinta covoarelor PVC omogene cat si eterogene.

DETALII

Pardoseli rezidentiale din PVC combina cunostintele tehnice cu aspectul atractiv. Proprietatile tehnice sunt asigurate de inovare continua, desenele montate la cele mai recente tendinte in decoratiuni pentru casa sunt create in studioul de design al Graboplast.

In ceea ce priveste covorul PVC eterogen, gandit pentru spatii care necesita pardoseli cu caracteristici speciale, poseda un set de caracteristici de baza inovatoare, care asigura avantaje unice pentru partenerii nostri, atât din punct de vedere tehnic si de performanta.

Suprafata TECH - tehnologia noastra inovatoare Suprafata TECH face posibila utilizarea componentelor chimice speciale, care ofera caracteristici speciale acestuor produse, cum ar fi durabilitatea extrem de mare, usorinta la curatare si proprieti antibanteriene:

 • Usurinta la intretinere si cost-eficient de intretinere
 • Nu este nevoie de intretinere periodica, fara risipa de timp si fara costuri suplimentare de intretinere pe durata intregii vieti
 • Stabilitate dimensionala
 • Datorita armarii din fibra de sticla existe stabilitatea excelente intre straturi
 • In scopul de a proteja mediul inconjurator, Graboplast produce fiecare produs fara utilizarea de solventi organici
 • Rezistenta chimica
VEZI CATALOG
CERERE OFERTA / INFORMATII