RELATII CLIENTI
0744 635 983

Pardoseli Casnice

Parchet prefabricat

Fiecare individ al acestei planete este unic si acest lucru transpare in fiecare actiune a lui. Fiecare alegere este unica pentru ca tine de personalitatea noastra. Clientii nostri nu fac derogare de la acest principiu: sunt unici si fac alegeri personale pentru ca au personalitati diferite. De aceea venim in intampinarea Dumneavoastra, a clientilor nostrii cu doua tipuri de parchet in care, cu siguranta va veti regasi personalitatea unica.

DETALII

Persoane cu dorinte si viziuni, cu colturi si margini, sunt indreptatiti la individualitatea lor deosebita si isi arata deschis si onest caracterul. Acest lucru este evidentiat si prin felul in care acestea isi amenajeaza mediul. Pe cât de unica si diversa este viata fiecarui individ, totusi toate caracterele au un lucru in comun: se lasa inspirate si ghidate de culori. De aceea, produsele ter Hurne sunt divizate in patru scheme de culoare, fiecare reflectând un caracter aparte: luminos & proaspat, maro bejuliu & prietenos, maro roscat & cald sau intunecat & puternic. in diversitatea produselor gasiti foarte simplu si intuitiv pardoseala potrivita pentru dumneavoastra.
Cu indemânare si pasiune, in fiecare dintre pardoselile noastre de parchet se reflecta uniunea cu natura si atentia pentru detaliu. Aceasta este o traditie indragita de peste 50 de ani de intreprinderea noastra de familie.
Astfel, din verdele tinutului Münsterland, iau nastere produse pentru viata. Fiecare dintre ele este realizat pentru un caracter unic - pentru Dumneavoastra.

VEZI CATALOG
CERERE OFERTA / INFORMATII
Nota: la cererea Dvs. se asigura consultanta si montaj.

Parchet lemn masiv

Lemnul este un material viu prin a carui unicitate reuseste sa satisfaca dorinta de a reprezenta originalitatea. Pardoselile din lemn masiv reusesc sa-si dezvolte o personalitate a lor, care devina o oglinda a persoanelor care la detin.

DETALII

Alegerea parchetului din lemn masiv de la ter Hurne cuprinde aceasta dorinta pentru individualitate si personalitate asa cum numai lemnul o poate oferi.

Finisajul lemnului si perfectiunea prelucrarii face ca alegerea acestui parchet sa fie pe viata.

VEZI CATALOG
CERERE OFERTA / INFORMATII
Nota: la cererea Dvs. se asigura consultanta si montaj.

Rasina poliuretanica pentru pereti

Aplicarea de rasina poliuretanica pe pereti reprezinta o noutate in Romania.

DETALII

Acest sistem corespunde celor mai inalte standarde de igiena si calitate a finisajului, garantand o finisare perfecta a peretelui.

De asemenea, prin faptul ca sistemul este elastic acoper fisurile nonstructurale care pot aparea.

In ceea ce priveste investitia, acest sistem are o atractivitate deosebita, aceasta fiind mai mica decat in alt tip clasic de finisaj (faianta – spre exemplu).

Avantaje:

  • Cost scazut al investitiei
  • Foarte usor de intretinut si spalat
  • Elastic (poate acoperi fisuri nonstructurale)
  • Finisaj mat perfect
  • Durata lunga de viata
VEZI CATALOG MASTERTOP 1325
VEZI CATALOG MASTERTOP 1326
CERERE OFERTA / INFORMATII
Nota: la cererea Dvs. se asigura consultanta si montaj.